O nama

Obrt Alimex-Service osnovan je 2003. godine u Varaždinu.

Naša osnovna djelatnost odnosi se na servis, prodaju novih i otkup rabljenih mašina potrebnih u tehničko-tehnološkom procesu obrade prehrambenih proizvoda od ulaza sirovine pa sve do konačnog, pakiranog vrhunskog proizvoda.

Dugogodišnjom suradnjom sa tvrtkom ALIMEX Lebensmitteltechnick GmbH iz Njemačke koja na tom području ima više od 30 godina iskustva, omogućena nam je specijalizacija za rad sa zaista širokim asortimanom mašina vrlo uglednih proizvođača kako bi pružili besprijekorno kvalitetne usluge.

Kontinuiranim praćenjem razvoja prehrambenih industrija, općenitog tehničkog napretka te održavanjem mnoštva poslovnih kontakta stekli smo status pouzdanog, fleksibilnog i kvalitetnog partnera.

Od samih početaka rada prisutni smo na prostorima bivše Jugoslavije, Italije, Austrije, Njemačke, Ukrajine pa i Azerbejdžana.

Osim ponude, prodaje, nabavke, montaže, edukacije i servisa mašina za prehrambenu industriju sklopili smo i partnerske ugovore za proširivanje naših usluga s tvrtkom specijaliziranom za rashladnu tehniku (rashladne i klima komore) s certifikatom za upotrebu i savjesno rukovanje rashladnim medijima po najvišim Europskim tehničko-ekološkim standardima.